Aldert Hoksbergen

Over


Aldert T. Hoksbergen  09-02-1976, Amersfoort.
Als uw onderwijsorganisatie gepaste veranderingen nodig heeft, kom ik graag met u in contact.

Voor mij is de duif het teken van vrede. Dat wil zeggen dat er balans is tussen mensen en in verhoudingen. Een organisatie die uit balans is zorgt voor onduidelijkheid en stressvolle situaties. Mijn inzet is gericht op een evenwichtig en duurzaam resultaat.

Sinds 2014 werk ik als interim-bestuurder in het onderwijs. Door grote affiniteit met en bestuurlijke ervaring in het primair onderwijs is dat het terrein waar mijn kracht ligt.

Bekende terreinen zijn het ontwikkelen van een krachtige visie en missie voor de organisatie, governance, goed bestuur en toezicht en het leiden en implementeren van veranderprocessen. Ik ben beschikbaar als interim op bestuursniveau en toezichtniveau. Naast de specialisatie in het onderwijs heb ik relevante ervaring als toezichthouder in zorg en welzijn. Als kenner van governance en bestuurlijke verhoudingen kan ik toegepast advies geven, de zelfevaluatie van de Raad van Toezicht begeleiden of tijdelijk versterken.

Ik ben inzetbaar in midden en noord Nederland. Via een professioneel netwerk houd ik nauw contact met diverse adviseurs in welzijn, zorg en onderwijs.

Loading images...