Aldert Hoksbergen

Over


Aldert T. Hoksbergen  09-02-1976, Amersfoort.
Als uw onderwijsorganisatie gepaste veranderingen nodig heeft, kom ik graag met u in contact.

Mijn logo: de duif is het teken van vrede. Vrede betekent balans in mensen en in verhoudingen. Een school die uit balans is zorgt voor onevenwichtig onderwijs en stressvolle situaties. Mijn inzet is gericht op een evenwichtig en duurzaam resultaat.

Sinds 2006 werk ik als interim-directeur/bestuurder in het onderwijs. Door grote affiniteit met en bestuurlijke ervaring in het primair onderwijs is dat het terrein waar mijn kracht ligt. Daarnaast is het mogelijk organisatieadvies op maat te verkrijgen.

Bekende terreinen zijn het ontwikkelen van een krachtige visie en missie voor de organisatie, governance, goed bestuur en toezicht en het leiden en implementeren van veranderprocessen. Ik ben beschikbaar als interim op bestuursniveau, directieniveau en ook toezichtniveau. Naast de specialisatie in het onderwijs heb ik relevante ervaring als toezichthouder in zorg en welzijn. Als kenner van governance en bestuurlijke verhoudingen kan ik toegepast advies geven of tijdelijk een Raad van Toezicht versterken.

Ik woon met mijn gezin in Nijeveen en ik ben inzetbaar in heel Nederland. Mijn scope is breed. In de Randstad, de Achterhoek, Friesland, de Flevopolder en de regio’s Amersfoort, Zwolle en Meppel heb ik leidinggevende ervaring opgedaan in het onderwijs.
Via een professioneel netwerk in midden en noord Nederland houd ik nauw contact met een aantal interimbureaus en adviseurs in welzijn, zorg en onderwijs.

Loading images...